Як зробити кашпо для квітів самотужки: майстер класи та ідеї для натхнення

Кашпо – це декоративна ємність, в яку ставлять горщик з домашньою рослиною. Якщо ви любите ексклюзивні прикраси в інтер’єрі та рукоділля, вам сподобається наша добірка майстер-класів з виготовлення кашпо для квітів самотужки.

Кашпо з дискет

Чудовий подарунок для людей із ІТ сфери.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Підвіс зі шкіри та мотузки

Лаконічне підвісне кашпо зі шкіри дуже просто зробити самостійно, навіть не маючи під рукою спеціальних пристроїв. Виріб прикрасить інтер’єр у скандинавському чи еко-стилі.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Арт-кашпо з книги

Непотрібне друковане видання може припадати пилом на полиці, а може прикрашати ваш інтер’єр і вражати гостей. Підходить для невибагливих рослин із поверхневою кореневою системою.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Кашпо з тканини

Один із простих способів зробити “одяг” для горщика – пошити його із щільної тканини. Можна використовувати льон, двонитку, фетр. Так ви легко замаскуєте непривабливий пластиковий горщик і додасте обстановці затишку. Пересаджувати рослину не доведеться.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Кашпо із фанери

Дерево – не тільки чудовий матеріал, але ще й надійний і простий спосіб прикрасити негарний горщик. Використовуйте фанеру, – вона дешевша, тонша, простіша в обробці і практично не боїться вологи.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Ідеї для натхнення

Ще кілька ідей цікавих кашпо, які можна створити самотужки у різних техніках та з різними матеріалами:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Джерело

Зберегти в Pinterest