19 ідей дизайну невеликої вітальні, які варто взяти на озброєння тим, хто планує ремонт

Навіть коли в будинку вже все зроблено, час від часу все одно варто проводити комплекс заходів під назвою «ремонт». Якщо така подія, якраз назріває в вашому домі, радимо взяти на озброєння кілька чудових ідей, кожна з яких допоможе зробити дизайн вітальні ще кращим.

1. Фігурні елементи

Світла вітальня з фігурною стелею і акцентною стіною.Прекрасний інтер’єр невеликої світлої вітальні з фігурними стелями, полицею з гіпсокартону і оригінальним дизайном акцентної стіни, розташованої за рожевим кутовим диваном.

2. Нейтральні тони

Сучасна вітальня в нейтральних тонах. Сучасна вітальня, оформлена в нейтральних тонах з м’яким диваном білого кольору, стильним чорним кріслом, плетеним пуфом, журнальним столиком з темного дерева, оригінальним дизайном стіни з телевізором і фантастичним пухнастим килимом кавового кольору, який робить інтер’єр затишним і завершеним.

3. Цегляна кладка

Стильна вітальня з цегляними стінами.Приголомшливий інтер’єр вітальні з імітацією цегляної кладки на стінах, затишним сірим диваном, компактним журнальним столиком зі світлого дерева і металу, розкішним текстилем в синьо-блакитних тонах, безліччю полиць і оригінальних предметів декору, які роблять цей простір надзвичайно стильним і динамічним.

4. Брутальний стиль

Невелика вітальня в стилі лофт.Невелика вітальня в стилі лофт з містким книжковим стелажем, сірим кутовим диваном, оригінальною дерев’яною стелею і цегляною стіною, яка і стала центральною деталлю цього простору.

5. Мінімалізм

Сучасна вітальня в стилі мінімалізм. Сучасний дизайн невеликій вітальні, оформленої в чорно-білих тонах, з кутовим шкіряним диваном білого кольору, фігурною стелею, темними шторами і незвичайним стелажем зі скляними вставками.

6. Студія

Вітальня, поєднана з кухнею.Чудова вітальня в квартирі-студії з комфортабельним кутовим диваном сірого кольору, легкими кремовими фіранками і дерев’яними панелями на стінах.

7. Сліпуча білизна

Вітальня з білосніжними стінами. Маленька вітальня з білосніжними стінами, журнальним столиком з прозорого пластику, кутовим світло-сірим диваном, пухнастим килимом і стильними білими тумбами з гладким фасадом.

8. Класичний стиль

Вітальня в класичному стилі. Невелика затишна вітальня з кавовими стінами, світлими меблями, елегантними шторами і каміном, який робить інтер’єр воістину розкішним.

9. Спокійна гамма

Маленька вітальня в нейтральних тонах.Чудова вітальня з бежевими стінами, напівпрозорими фіранками і мінімальним набором сучасних меблів.

10. Короткий стиль

Світла вітальня в стилі мінімалізм. Лаконічний дизайн невеликої вітальні з кутовим диваном білого кольору, крихітним кавовим столиком, м’яким коричневим килимком і стильною сучасною стійкою під телевізор.

11. Скандинавський стиль

Вітальня в скандинавському стилі.Чудова вітальня, оформлена за всіма канонами скандинавського стилю, зі світлими стінами, кутовим диваном, невисоким дизайнерським столиком, робочою зоною і великою кількістю чарівних предметів декору, які роблять інтер’єр цікавим і динамічним.

12. Темний акцент

Світла вітальня з чорною стіною. Вітальня, оформлена переважно в нейтральних тонах, з великим кутовим диваном, незвичайним килимом, круглим столиком і акцентною стіною контрастного чорного кольору.

13. Втілення елегантності

Елегантна вітальня з темною стіною. Світла елегантна вітальня з чорно-сіроими меблями і контрастною чорною стіною, прикрашеною об’ємними візерунками.

14. Свіжі мотиви

Світла вітальня з зеленими акцентами.Чудова вітальня, оформлена в світлих тонах з невеликою кількістю білих меблів і великою кількістю деталей світло-зеленого кольору, які роблять простір динамічним і свіжим.

15. Чарівна ілюзія


Вітальня з фотошпалерами. Фантастична вітальня, родзинкою якої стали фотошпалери з перспективою, візуально розсовують кордони цього невеликого простору.

16. Яскраві меблі

Вітальня з яскравими меблями.Чудова вітальня з бежевими стінами, чорно-білим килимом, елегантною чорною тумбою, кутовим бірюзовим диваном і великим жовтим кріслом.

17. Коричневі тони

Вишукана вітальня в коричневих тонах.Чудова вітальня в біло-коричневих тонах, родзинкою якої став оригінальна дворівнева натяжна стеля.

18. Сучасний дизайн

Простора вітальня в стилі лофт. Стильна простора вітальня з величезним синім диваном, безліччю дерев’яних деталей і однієї зі стін, стилізованої під цегляну кладку.

19. Простота і комфорт

Простий дизайн невеликої вітальні. Простий і в той же час комфортний інтер’єр невеликої вітальні з ергономічним диваном, дерев’яним столиком, домашнім кінотеатром і якісним багаторівневим освітленням.

Джерело: poshepky.com

Зберегти в Pinterest