Навіть не думайте сумніватися – готуйте відразу побільше!
Інгредієнти (на 2 кг кабачків):
- солодкий перець – 1 кг,
- часник – 15 зубчиків,
- томатна паста – 400 гр.,
- чорний перець – 5-6 горошин,
- цукор – 2/3 склянки,
- лавровий лист – 5-6 штук,
- 9% оцет – 1/2 склянки,
- рослинне масло – 1/2 склянки,
- сіль – 1 ст.ложка.
Приготування:
- Очищені кабачки від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.
- Солодкий перець нарізаємо соломкою.
- Змішуємо в каструлі кабачки і перець, додаємо сіль, цукор, рослинна олія, томатну пасту і вливаємо 1-2 склянки води.
- Тушкуємо масу протягом 40 хвилин.
- В кінці приготування додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і вливаємо оцет.
- Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закочує.
Смачного!
Джерело: daybook.info