Скільки б гарячих страв не планувалося подати до святкового столу, але холодна закуска обов’язково повинна бути. А що ж найбільше люблять гості? Звичайно ж, ароматну м’ясну нарізку, яка є незамінною річчю на святковому столі.
При цьому подавати її слід на найкрасивішій тарілці, гарно прикрасивши і естетично уклавши. Але як це зробити, коли ковбас і м’яса безліч видів, та ще й овочів потрібно додати для яскравості? Як все вмістити?
Сьогодні ми покажемо вам 20 варіантів оформлення м’ясних нарізок. Вони досить прості у виконанні, але при цьому мають спокусливий вигляд.
#1
#2
А як щодо яскравого букета з м’яса і овочів? Виглядає божественно! Так і хочеться все спробувати!
#3
#4
#5
Господині, не забувайте ще про свіжу зелень – ароматні пучки кропу або петрушки не тільки створять мальовничий вид, а й заманять гостей своїм соковитим запахом.