Порвалася москітна сітка? Простий спосіб залатати її буквально за дві хвилини

Пухнастий розбійник полював за пташками і порвав москітну сітку? А може, гості пропалили її цигаркою? У будь-якому випадку сітку потрібно відновлювати, оскільки комарі та мухи завжди розшукають дірку та проберуться усередину. Як це зробити? Невже доведеться міняти? Ні і ще раз ні! Досить невеликого шматочка, що ваша протимоскітка знову стала майже як нова.

Знімаємо раму з сіткою та кладемо на рівну поверхню. Підкладаємо щось під отвір та канцелярським ножем за допомогою лінійки акуратно вирізаємо ушкоджену ділянку, формуючи чіткий прямокутник.

На шматочку, який лататимемо, акуратно обрізаємо край і, примірявши до «віконця» на сітці, вирізаємо відповідну за розміром латку.

Тепер беремо гарячий паяльник і, підклавши металеву лінійку і дуже акуратно торкаючись, проходимося по периметру латки, поєднавши її краєчок з краєм отвору в сітці. Матеріал швидко та міцно склеюється.

Готово! Сильно придивившись, звичайно можна помітити контури латки, але це набагато бюджетніше, ніж повністю змінювати сітку, і набагато краще, ніж слухати ночами спів комарів!

Джерело

Зберегти в Pinterest