Шикарна новорічна композиція у келиху, яку можна зробити за годину

Початок грудня — найкращий час для створення красивих новорічних прикрас самотужки. Навіть якщо ви ніколи не робили святковий декор, ви легко зможете знайти кілька вартих ідей для себе. Чудово красиво і ошатно виглядає новорічна композиція в фужері, яка може стати центральним елементом святкового столу.

Для створення гарної новорічної композиції знадобиться келих або свічник на високій ніжці.

Всередині келиха за допомогою гарячого клею закріпіть пінопластову кульку. Для зручності роботи зріжте верхню частину кульки, щоб зробити її більш плоскою.

Пінопластову основу пофарбуйте золотою фарбою та залиште до повного висихання. Після висихання кульки помістіть у неї штучні гілочки хвої.

Продовжуйте оформлення кульки, додаючи різні гілочки та листочки.

Для того, щоб помістити свічки, зробіть у пінопластовій основі 2 поглиблення. Капніть на свічки невелику кількість гарячого клею та помістіть їх у поглиблення.

Для завершення роботи над святковою композицією заповніть вільні місця невеликими ялинковими іграшками та іншим декором за вашим бажанням. Декор можна кріпити як на дріт, так і гарячий клей.

Зверху декор можна покрити тонким шаром золотої аерозольної фарби.

Така новорічна композиція, зроблена буквально за годину, стане чудовою прикрасою святкового столу. Незвичайний декоративний елемент може навіть виступити як подарунок на Новий рік.

 

Зберегти в Pinterest