10 лайфхаків, які здаються дивними, поки ви не застосуєте їх

Кожен день ми стикаємося з величезною кількістю порад і лайфхаків, які обіцяють швидке позбавлення від проблем без будь-яких труднощів. Однак деякі поради здаються настільки дивними, що ми навіть не наважуємося спробувати їх, а дарма. Деякі лайфхаки, дійсно, допомагають впоратися з проблемами за лічені хвилини.

Представляємо вашій увазі 10 дивних лайфаків, які дійсно працюють і роблять життя простішим!

Очищення взуття

Засіб для зняття макіяжу ідеально підходить для очищення взуття і відбілювання пожовклої підошви.

Гумка для економії мила

Якщо ви хочете зменшити кількість використання рідкого мила, просто надіньте гумку на дозатор.

Зубна паста для свіжості в унітазі

Замість дорогих таблеток для свіжості унітазу використовуйте м’ятну зубну пасту. Просто зробіть кілька отворів в тюбику і закріпіть його під обідком. Одного тюбика вистачить приблизно на 3 місяці.

Очищення обробних дошок

Повернути пластмасовим обробним дошкам презентабельний зовнішній вигляд можна за допомогою засобу, приготованого з 3-4 столових ложок харчової соди, 1 столової ложки рідини для миття посуду, 1-2 столових ложок перекису водню. Нанесіть пасту на дошки і залиште на кілька годин. Видаліть пасту за допомогою паперових рушників, а потім ретельно промийте дошки водою.

Усунення неприємних запахів

Наповніть великий пакет наповнювачем для котячого туалету і помістіть всередину той предмет, який ви хочете позбавити від неприємного запаху. Це може бути взуття, взуттєвий килимок або будь-яка інша річ.

Альтернатива прасці

Змішайте 1 чайну ложку кондиціонеру для волосся, 1 чайну ложку оцту і 2 склянки води. Розпорошите суміш на одяг, розтягніть її руками і почекайте, поки вона висохне. Ефект вас здивує. Відмінний лайфхак в тому випадку, якщо під рукою немає праски.

Продовжити свіжість овочів і фруктів

Щоб овочі та фрукти довше зберігалися в холодильнику, просто покладіть в ящик кілька губок для миття посуду. Вони будуть вбирати зайву вологу, продовжуючи свіжість продуктів.

Як видалити комочки

Видалити комочки з одягу можна за допомогою м’якого наждачного паперу.

Пастка для мух

Позбутися від мух в будинку можна за допомогою простого пристосування. Наповніть миску невеликою кількістю нарізаних фруктів і накрийте її плівкою. У плівці необхідно зробити невеликі отвори. Мух приверне солодкий запах, а ось вибратися з плівки вони вже не зможуть.

Прибираємо шерсть тварин

Нанесіть трохи лаку для волосся на гумову рукавичку, потім проведіть по місцю, де зібралася шерсть вихованця. Досить кількох рухів, щоб очистити будь-яку поверхню.

Джерело: cpykami.ru

Зберегти в Pinterest