Оригінальні світильники з мішковини і 4-х дерев'яних кілець

Оригінальні світильники здатні перетворити інтер’єр приміщення. Не обов’язково витрачати багато грошей на покупку дорогих світильників і ламп. Зробити стильний настільну річ можна з бюджетних матеріалів приблизно за годину.

Для створення оригінального світильника потрібно мішковина і флізелін для зміцнення основної тканини, 4 дерев’яних кільця, 4 дерев’яних ніжки, шпажки, канат і клейовий пістолет.

З’єднайте мішковину з флізеліном. Підрівняйте край тканини по короткій стороні і з’єднайте його з дерев’яним кільцем за допомогою гарячого клейового пістолета.

Підріжте тканину так, щоб висота заготовки для лампи дорівнювала 30 см.

Приклейте друге дерев’яне кільце до протилежної сторони тканини. Для додання конструкції жорсткості вклейте всередину дерев’яні шпажки.

До верхньої і нижньої частини майбутнього світильника приклейте ще по одному дерев’яному кільцю більшого діаметра. Для оформлення верхньої частини світильника використовуйте канат.

До нижньої частини світильника приклейте 4 дерев’яні ніжки.

У підставці світильника сформуйте грати з дерев’яних шпажок. В отриманій решітці закріпіть патрон для лампи. Вкрутіть лампочку і насолоджуйтеся приємним, м’яких світлом, яке дарує саморобний світильник.

При бажанні ви можете змінити висоту і діаметр світильника, хід роботи при цьому не зміниться.

Джерело: cpykami.ru

Зберегти в Pinterest