Такий декор купують за великі гроші, а потрібен тільки картонний ящик

В інтер’єрі деталі вирішують все! Стильна композиція на стіні здатна повністю змінити вигляд і настрій приміщення. За такими прикрасами зазвичай йдуть в арт-салони і галереї, але, слідуючи простим інструкціям нижче, ви зможете прикрасити свій будинок, не витративши на це практично нічого! Подивіться, як ефектно виглядає панно з об’ємними квітами, а в їх основі – простий картонний ящик!

З картонного ящика вирізам дві Г-подібні деталі. Розміри можуть бути будь-якими, наприклад: довга сторона – 43 см, коротка – 23 см, товщина – 10 см. Зрізи картону бажано обклеїти паперовим скотчем.

Зображення квітів роздруковуємо з інтернету або малюємо. За допомогою копірки переносимо контури на картон. Кожну квіткe необхідно продублювати і деталі між собою склеїти – так вони вийдуть більш об’ємними. Після цього за допомогою ПВА наклеюємо квіти на дзеркальні (дивляться одна на одну) Г-подібні деталі.

Далі в невеликій ємності змішуємо: 2 ст. ложки білого гіпсу, 2 ст. ложки клею ПВА і 2 ст. ложки води. Інгредієнти ретельно перемішуємо і за допомогою кисті наносимо досить товстим шаром на картон.

За допомогою копірки переносимо на підсохлу поверхню контури квіткових пелюсток. На плоскій поверхні змішуємо білий акриловий художній грунт і невелику кількість гіпсу. Повинна вийти текстурна паста (можна використовувати готову). За допомогою мастихіна наносимо суміш на пелюстки, надаючи їм об’єм і текстуру.

Серединки квітів робимо об’ємними, насипавши в незастиглу текстурну пасту дренаж.

Розписуємо квіти акриловими фарбами. Темнішими робимо контури пелюсток і серединки. Панно буде виглядати ще більш ефектним, якщо використовувати білий перламутровий акрил, а також, якщо промазати камінці в центрі клеєм, а потім притиснути до них лист золотої поталі.

Світлі квіти стануть ще яскравішими, якщо фон зробити темним.

На закінчення наклейте зі зворотного боку на панно кілька шматочків двостороннього скотчу і знайдіть місце в своїй квартирі, де ці розкішні квіти будуть виглядати максимально ефектно!

Джерело: cpykami.ru

Зберегти в Pinterest