Неймовірна закуска – мариновані помідори за 30 хвилин. Смачний рецепт з Італії

Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин.

Помідори заливаються пряним маринадом, і вже через півгодини їх можна подавати до столу.

Чудове поєднання до гарнірів і основних страв, а якщо приготувати закуску із різнокольорових помідорів, то і прикраса святкого столу.

Інгредієнти:

  • Помідори (краще різних сортів) – 10 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Зелень (італійські трави, базилік) – 2 ст.л.

Рецепт приготування:

Наріжте помідори. Викладіть їх у каструлю. В окремій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Полийте сумішшю помідори. Накрийте каструлю кришкою і відправте на півгодини в холодильник. Подаючи страву до столу, посипте зверху зеленню. Смачного!

Джерело: 1540.com.ua

Зберегти в Pinterest