Підлогові подушки в інтер'єрі: ідеї для натхнення

У східних інтер’єрах підлогові подушки – це традиція, а ось у наших краях – це справжня дивина. Не варто думати, що вони гармонійно впишуться хіба що в інтер’єр бохо (хоча тут вони завжди актуальні). Підлогові подушки стануть чудовим рішенням для будь-якого із сучасних стилів. Вони неодмінно стануть у нагоді тим, хто любить влаштовувати домашні посиденьки з друзями, тим, у кого є маленькі діти і тим, хто любить робити гарні фотографії свого житла. Завдяки такому елементу, інтер’єр набуває більш вільного, розслаблюючого характеру.

Щоб підлогові подушки успішно вписалися в інтер’єр, бажано знайти гармонійні поєднання. А для індивідуального комфорту, можливо, варто подумати над незвичайними варіаціями їхнього компонування.

Наприклад, поєднання підлогових подушок з аксесуарами та між собою. Взяти за основу забарвлення килима – ідеальне рішення. Подушки можуть частково повторювати його або навпаки служити ефектним контрастом. Але можна орієнтуватися також на штори чи оббивку м’яких меблів, інші текстильні деталі інтер’єру.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25

Джерело

Зберегти в Pinterest