Креативна ідея для дачі та саду: піддони стануть квітучою стіною вашої ділянки

Новий рік минув і скоро вже можна буде відкривати новий садово-дачний сезон. І звичайно ж кожному хочеться перебувати на красивій ділянці, захищеній від чужих очей. Однак громіздкі, непривабливі паркани зовсім не прикрашають його, а тільки псують зовнішній вигляд. Сьогодні ми хочемо показати та розповісти вам, як побудувати квітучу захисну стіну з двох європіддонів. Вона не тільки захищає від сторонніх поглядів, а й привертає увагу завдяки квітковому декору.

Для втілення ідеї в життя вам знадобиться:

  • 2 європіддони кожен (80*120 см)
  • дерев’яний стовп (70*70 мм, довжина близько 120 см)
  • металева забивна опора (71*71 mm) 2 шт.
  • пила
  • акрилова фарба бажаного кольору
  • шліфувальна машина
  • пензлик

Для верхньої частини захисного екрану відпиліть сегмент із двома перекладинами від одного з двох піддонів, залишивши частину із трьома перекладинами для стіни.

Використовуйте шліфувальну машину або наждачний папір для згладжування краю та поверхні. Потім видаліть шліфувальний пил щіткою.

Для декору нанесіть на піддон нейтральний сірий колір. Другий шар підвищить зносостійкість стіни.

Щоб піддон не стояв на землі і не втягував воду, підкладіть під нього каміння або дерев’яні блоки, щоб вийшов деякий зазор від землі. Потім проведіть стійки через центр піддону в металеві забивні опори, вбиті заздалегідь.

Нарешті, помістіть укорочену частину піддону зверху та прикрутіть піддони до стійок ззаду. Таких екранів можна зробити скільки завгодно.

Посадка рослин справа смаку: ви можете прикрасити його або просто зеленню, або горщиками з вашими улюбленими квітами.

Або просто з кучерявими рослинами або травами.

У вільний простір між дошками також можна встановити горщики для рослин.

Джерело: cpykami.ru

Зберегти в Pinterest