Створюємо волошки із паперу. Майстер-клас

Влітку можна побачити дуже велику кількість польових квітів. З-поміж усіх виділяються сині волошки. От їх ми спробуємо відтворити з допомогою паперу.

Для створення волошки з паперу вам буде потрібно:

  • смужки паперу шириною 3 мм;
  • гофрований папір;
  • клей ПВА;
  • дріт.

Спочатку потрібно виготовити гілочку з чашкою з 2-х смужок шириною в 3 мм (фото 1-5).

Далі створюємо деталі для квітки. Тут є певні нюанси. Отже, наріжте «парканчик» з одношарового, не склеєного гофрованого паперу, при цьому складочки гофрованого паперу (жатка) повинні на «парканчику» розташовуватися вертикальним чином (в тій же площині, що і «зубчики»), а не поперек.

Наріжте «парканчик» на шматочки близько 1,5-2 см. Другий нюанс – потрібно не просто скрутити дані шматочки (отримаєте просто трубочку), а, затиснувши його між пальцями рук, починайте рухати ними в різні боки (як ніби щось розтираєте ). Таким чином, ви отримаєте своєрідний пучок на ніжці. При неправильному розташуванні складок паперу – пучок буде складно зібрати.

Далі вклейте пучки в чашечку. Проклеївши перше коло (по краю), дайте йому висохнути і притисніть назовні. Потім приклейте другий шар, потім серединку. Для серцевини потрібно у пучків злегка вкоротити ніжку.

Виріжте зелене листя з гофропаперу, склеєного в 2 шари, приклейте їх до стебла.

Усе, чарівні волошки готові!

Джерело: tutdizain.com

Зберегти в Pinterest