Шиємо свинку Пеппу з фетру чи флісу. Викрійки і покрокові майстер-класи

Свинка Пеппа – один із улюблених героїв однойменного мультфільму маленьких діточок. Іграшок із цим персонажем є досить багато, але ви завжди можете виготовити свою із фетру. Пропонуємо кілька варіантів створення іграшки.

Варіант № 1

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Варіант № 2

Варіант № 3

#1

#2

Варіант № 4

Поради

1. Обов’язково!!! зробіть пробну викрійку з якоїсь бюджетної тканини (відмінно підійдуть серветки для миття посуду, які схожі на штучний фетр).
2. Зі свого досвіду НЕ раджу шити з фетру – він відразу взявся катишкамі. Краще шити з флісу або плюшу.
3. Викрійки сукні як такої немає – є приблизний пунктир на деталі тулуба, а просто будете шити плаття, як то кажуть, “на тушці”.
4. Кожна картинка – це відсканований лист формату А4. Залежно від обраного масштабу можете отримати свинку різного розміру.
5. Найскладніше – голова (точніше, пятячок). Пришивати низ носа до верху – циферка до циферки: 1 + 1, 2 + 2 і т. д.
6. Викрійку щік не робила – на ваш вибір. Рот – відріз червоної стрічки. Наповнювач іграшки – холлофайбер.
7. Додам трохи інформації про пошиття потилиці, оскільки ця деталь найчастіше викликає питання. Спочатку зшийте передню частину голови (обличчя, так би мовити) з квадратною деталлю “нижня частина носа”. З’єднувати потрібно циферка до циферки: 4 з 4, 1 з 1 і т. д. Коли ви це зробите і “обличчя” буде готове, вам буде зрозуміліше, куди потилицю пришивати. У деталі потилиці є гостра сторона і рівна пряма широка тупа. Гостра сторона – це маківочка (між вушками), тупа – це лінія шиї.

Голова

Тулуб та кінцівки

 

Матеріали із сайту: alisataisa.blogspot.com

Зберегти в Pinterest