Одяг, в якому не буде жарко: 5 схем для в'язання гачком

Важко зв’язати літній одяг, в якому не буде жарко. Щільні візерунки точно не підходять для таких виробів, краще вибирати щось легке, невагоме, наприклад, узор «сітка». Підбираємо літні візерунки і моделі в нашій статті!

Проста сітка

Спочатку розглянемо самий базовий узор – проста сітка. В’яжеться він так само, як і назва – «просто». У кожному ряду кількість петель має бути кратною 2, додаючи 2 кромок петлі до основних. В’яжемо чергуванням: 1 накид, 1 зняти (чи не пров’язуючи), 1 лицьова, 1 зняти (чи не пров’язуючи).

#1

#2

#3

#4

Ажурна сітка гачком

Для тих, хто хоче більш цікавіший узор ми пропонуємо ажурний візерунок. В’яжеться він за схемою, яка прикріплена нижче. Рапорт узору: 1 виворітна. 1 накид, 1 виворітна, пров’язати разом з виворітною.

#1

#2

#3

#4

Філейна сітка

Ця сітка нагадує тонке мереживо, якщо використовувати його в якості візерунка для сукні, плаття буде виглядати дуже ефектно. В’яжеться такий узор за схемою:

#1

#2

#3

#4

Узор кругла сітка

Ще один ніжний узор, який може прикрасити будь-який літній одяг. Він чудово виглядає, якщо виріб повністю пров’язано цим узором. В’яжеться за схемою, яка прикріплена нижче:

#1

#2

#3

#4

Коса сітка

Такий узор буде добре виглядати на блузках і топах. Він створюється за допомогою прикріплення повітряних петель стовпчиком без накиду.

#1

#2

Відео майстер-класи по створенню гачком узору “Сітка”

#1

#2

#3

#4

Джерело: sozdavaisam.ru

Зберегти в Pinterest