Чаша наче океан: використовуємо епоксидну смолу. Майстер-клас

Епоксидна смола чудовий вибір для творчості, оскільки дозволяє створити вироби найрізноманітнішої форми і кольору. Одна талановита майстриня створює з епоксидної смоли чаші дивовижної краси, за своїм виглядом нагадують океан. Глибина синього кольору перемежовується з білявими хвилями на дні чаші, а ті, в свою чергу, чудово поєднуються з акриловими камінням, що обрамляють чашу по краях. Оцініть майстерність і її чудову роботу!

Щоб створити чашу, буде потрібна якась поверхня з невеликим дном. Майстриня використовувала такі форми, застелені харчовою плівкою.

Слідом вона змішала кілька відтінків фарби з епоксидною смолою і почала «малювати» – створюючи майбутні чаші, починаючи з найбільш глибокого синього кольору і поступово переходячи до більш світлих блакитних відтінків.

Наступний колір вже значно світліший глибокого синього і займає більшу площу майбутньої чаші:

Потім майстриня додала епоксидну смолу, підфарбовану білою фарбою, по краях.

Взяла пензлик і створила хвилі на поверхні:

Краї майстриня вирішила прикрасити камінням і акриловим декором.

Ось так виглядає дно чаші – просто неймовірно!

Майстриня залишила заготовки на кілька годин, щоб вони трохи підсохли. Слідом взяла чашу круглої форми і розмістила її таким чином на склянці:

Зверху, харчовою плівкою вниз, помістила чашу і залишила на ніч, щоб епоксидна смола остаточно затверділа і закріпила потрібну форму.

На наступний день майстриня зняла харчову плівку.

Чаші, що за своєю красою нагадують океан, готові!

#

#

Детальніше про створення чудових чаш, що нагадують океан, дивіться у відео нижче:

Джерело: cpykami.ru

Зберегти в Pinterest