Кабачковий рулет. Напевно найсмачніша страва з кабачків!

Дуже смачний кабачковий рулет з начинкою з овочів та сиру. Начинка може бути будь-яка: плавлений сир із зеленню або шинкою, обсмажений фарш з овочами і т. д… Процес приготування дуже простий і доступний кожному, так що сміливо готуйте!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 2 невеликих кабачка
  • 1 маленька цибулина
  • 3 яйця
  • 1 склянка борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • сіль, перець за смаком

Начинка:

  • 1 невелика цибулина
  • 1 середня морква
  • 300 грам печериць
  • 1 середній помідор
  • 2 столових ложки сметани (густої)
  • 100 грам твердого сиру
  • 1-2 столових ложки олії
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Тісто. Кабачки і цибулину натерти на дрібній тертці. Якщо маса буде дуже водянистою, то трохи віджати. Додати яйця, перемішати. Потім всипати борошно з розпушувачем, посолити і поперчити за смаком. Добре вимішати. Деко застелити пергаментом і змастити олією. На пергамент викласти тісто у вигляді прямокутника товщиною 1 см.
Випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці до підрум’янення. Готовий корж дістати з духовки і гарячим, разом з пергаментом згорнути рулетом.

Начинка. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, нарізану кубиком до легкої золотавості. Додати натерту на середній тертці моркву і гриби, нарізані кубиком. Тушкувати хвилин 10, потім додати почищений і дрібно нарізаний помідор. Посолити, поперчити за смаком і тушкувати до готовності овочів. В самому кінці додати сметану, перемішати і зняти з вогню. Кабачковий рулет розгорнути, пергамент зняти. Рівномірно змастити гарячою начинкою і посипати зверху тертим твердим сиром. Акуратно згорнути рулетом, загорнути у фольгу і залишити поки начинка не охолоне. Я ще поклала на кілька годин в холодильник)))
Потім нарізати рулет на шматочки і можна пригощатися!!!

Джерело: nyam-nyam-5.com

Зберегти в Pinterest