Дуже смачне кабачкове лечо з часничком

Навіть не думайте сумніватися – готуйте відразу побільше!

Інгредієнти (на 2 кг кабачків):

  • солодкий перець – 1 кг,
  • часник – 15 зубчиків,
  • томатна паста – 400 гр.,
  • чорний перець – 5-6 горошин,
  • цукор – 2/3 склянки,
  • лавровий лист – 5-6 штук,
  • 9% оцет – 1/2 склянки,
  • рослинне масло – 1/2 склянки,
  • сіль – 1 ст.ложка.

Приготування:

  • Очищені кабачки від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.
  • Солодкий перець нарізаємо соломкою.
  • Змішуємо в каструлі кабачки і перець, додаємо сіль, цукор, рослинна олія, томатну пасту і вливаємо 1-2 склянки води.
  • Тушкуємо масу протягом 40 хвилин.
  • В кінці приготування додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і вливаємо оцет.
  • Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закочує.

Смачного!

Джерело: daybook.info

Зберегти в Pinterest